Frihet

Dagens ansökan: Frihet

Frihet söker chefredaktör. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start februari 2010. Frihet är Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbunds medlemstidning. Tidningen varvar politik, reportage och samhällsfrågor med nyheter från SSU:s organisation och aktiviteter. Tidningen utkommer med 8 nummer om året och har i dagsläget 3 anställda.

Redaktören arbetsleder redaktionen som består av en andreredaktör samt en grafisk formgivare. Arbetet innebär att du tillsammans med redaktionen planerar och genomför produktionen av medlemstidningens nummer. Som redaktör har du helhetsansvar vilket innebär förutom planeringsansvar för produktion också budgetuppföljning och återkoppling till Frihets styrelse.

Du har god kunskap kring webbpublicering, bild- och materialproduktion. Du har erfarenhet av hela produktionskedjan gällande tidningsproduktion och ska klara av såväl det kreativa arbetet som det praktiska med layoutdelarna. Vi ser att du har tidigare redaktionell erfarenhet.
Du delar socialdemokratins värderingar och brinner för journalistiskt och redaktionellt arbete. Du ska vara en analytisk och ordningsam person som har goda erfarenheter av journalistiskt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *