Bönder

Det är viktigt att det blir lättare att anställa ungdomar, skriver bloggaren Stefan Tornberg. Detta med anledning av Maud Olofssons och Centerpartiets förslag om att avskaffa Lagen Om Anställningsskydd (LAS) för alla under 26 år.

Bloggaren På västfronten intet nytt är av en annan åsikt.

Det här är ett typexempel på de idiotiska förslag som den borgeliga regeringen vill genomföra efter de vunnit valet. Men oroa er inte kära läsare, jag kan GARANTERA att Sossarna lyckas smyga in det här systemet inom två år hursomhelst. De har ju som vana att göra just det – genomföra de borgeliga partiernas krav.

Och när de tjänster som centerpartiets ungdomar har så kan vi nog vara garanterat säkra på att de får tjänster som de sitter säkra på. Centern är ju som sagt en bunt bönder, och vi alla att i inavlade samhällen ser man efter varandra. Som t.ex. när Centerpartiet försökte förneka häromåret att de de facto är det riksdagsparti som har odlat flest fascister och nazister i svensk politik. Senast var det ju t.ex. Jan Mikaelsson som drev Sverigedemokraterna i ett antal år. Och det är väl där man ser vilken intelligens dessa småborgeliga ladugårdskapitalister har i grunden.

Återigen alla jävla bönder – DRA ÅT HELVETE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *