Bojkotta Shell

Tidningen Sydsvenska Dagbladet har intervjuat rapparen Petter (ej att förväxla med toppkandidaten med samma namn).

På sin senaste skiva skildrar Petter hur bra ekonomiskt det går för honom, samtidigt som han extraknäcker som annonsskribent för mäklarfirman Notar, och engagerar sig aktivt mot fri nedladdning av musik. Finns inte då risken att han uppfattas som girig, snarare än charmigt revanschsugen, frågar Sydsvenskan.

Artisten brusar upp, börjar tala med eftertryck.
– Det är ingen mänsklig rättighet att ladda ned musik. Du vill inte gå till jobbet och jobba gratis. Fattar man inte det är man dum i huvudet.

I artikeln står det ytterligare om rapparens affärsmannasinne. I en intervju i tidningen Café- berättar Petter att han endast tankar bensinmärket V-power i sin stadsjeep. Petter förnekar för att han skulle ha ett samarbete med Shell, som säljer bränslet, men bensinfirmans informationschef Martin von Arronet bekräftar för Sydsvenskan att man samarbetar med Petter. Det är dock oklart hur ramarna för samarbetet ser ut, meddelar Resumé.

Visa att du inte sympatiserar med Shells sätt att agera genom en total bojkott av Shells produkter, skriver nättidningen Yelah.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *