Varmt lyckönskad

Dagens nej: Nordiska Medier, Hem & Hyra och Sveriges Television

Hej!

Stort tack för ditt intresse för tjänsten som reporter hos Nordiske Medier. Vi har gått igenom din ansökan men tyvärr valt att gå vidare med andra kandidater i detta skede.

Vi önskar dig varmt lycka till med ditt fortsatta jobbsökande!

Bästa hälsningar Caroline Swartling

Vänlig hälsning – Best regards

**

Hej Erik!

Tack för din ansökan till vikariatet på Hem & Hyras riksredaktion. Tjänsten är nu tillsatt av annan sökande, men stort tack för ditt intresse!

Vänliga hälsningar

**

Hej igen Erik ,

Vi vill börja med att säga hur glada vi är för att Du vill vara med och bidra till att göra SVT ännu bättre. Du ska veta att vi värdesätter din tid och ditt engagemang och är väldigt tacksamma för din ansökan.

Vi har nu gått igenom ansökningarna och just den här gången har vi valt att gå vidare med andra kandidater till tjänsten som Researcher till Morgonstudion, tillsvidareanställning  till SVT.

Vår grundsyn på SVT är att alla har talang och vi uppskattar att du vill vara med och påverka vår väg framåt. Vi hoppas att du vill söka andra jobb hos oss längre fram, titta in på vår karriärsida och håll dig uppdaterad.

Vi vill även tipsa om att du kan skapa ett konto i vår kandidatportal – här kan du bland annat slå på aviseringar och få ett mejl såfort det dyker upp ett ledigt jobb inom ditt intresseområde. Det gör du här.

Hoppas vi hörs snart igen!

Med vänlig hälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *