Specialist på platsannonser

Dagens osökta: Coreworkers

Coreworkers söker skribent och skön kompis som vill bli specialist på platsannonser

Coreworkers är Sveriges ledande Employer Brandingbyrå. Det innebär att vi är som en vanlig kommunikationsbyrå fast ändå inte. Skillnaden är att vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att stärka sina arbetsgivarvarumärken. Och bygga relationer med befintliga och potentiella medarbetare.

I det relations- och varumärkesbyggandet är platsannonsen en mycket viktig pusselbit. Det vet t ex kunder som Arla Foods, Telenor, Grontmij och ABB m fl. Därför hjälper vi dem att författa platsannonser med rätt tonalitet, säljdriv och argument som fäster i medvetandet hos sökanden med rätt profil. Du inser poängen med en välskriven platsannons.

Nu söker vi dig som kan författa platsannonser som bygger våra kunders goda rykte som arbetsgivare och företag. Dina formuleringar ska också skapa rätt förväntningar, som hjälper våra kunder att attrahera och behålla rätt medarbetare.

Dessa platsannonser produceras i tätt samspel med en originalare och medieplanerare. Tillsammans jobbar ni fram rätt lösning inom givna deadlines och under hela processen har du också tät kundkontakt för att säkerställa den kommunikativa nivån. Lika självklart blir korrekturläsning en del av ditt jobb. Din profil är A och O som vår nya skribent.

Ja, platsannonserna är en viktig kugge i vår produktion. Därför är det viktigt att du infriar våra förväntningar på dig som god skribent och engagerad förpackare av kundens jobberbjudande. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av att författa ”säljande” texter som skapar rätt förväntningar. Din skrivkonst och förmåga att argumentera ska du också ha slipat på Poppius, RMI-Berghs, Forsbergs eller liknande. Avgörande är även din vilja att bli specialist på just platsannonser. Den bilden av dig ska kompletteras med rätt personlighet. Därför ska du vara ansvarstagande, van deadline-hållare och kunna hålla i flera produktioner samtidigt.Givetvis ska du även vara tydlig och serviceminded i kontakten med kunden. Och inte minst bidra med ditt positiva sköna jag till vår familjekänsla. Har du redan idag någon vana från platsannonsskrivande och skriver texter på engelska är det klart meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *