Snicksnack

Dagens ansökan: Snick Snack

Vill du jobba på en arbetsplats där kreativiteten flödar med engagerade kollegor, snabbt tempo, eget ansvar och mycket skratt ska du söka dig till oss.

Snick-Snack arbetar med redaktionell kommunikation som uppdragstidningar och samhällsinformation. Våra kunder är bland andra Stockholms stad, Barncancerfonden, TDC, Stångåstaden, Brandskyddsföreningen och Linköpings universitet. Vi är 10 personer och sitter centralt i snygga lokaler på Luntmakargatan.

Snick-Snack växer och söker nu en driftig journalist till vår arbetsgrupp. Du klarar stress och snabba puckar. Du kan konsten att skriva intressanta artiklar om vitt skilda ämnen och har samtidigt koll på fakta. Du är intresserad av aktuella samhällsfrågor och insatt i hur politiska beslut tas.

Du kan snabbt avgöra vad som är viktigt i ett kommunfullmäktigeprotokoll och skriva en klargörande artikel om det. Du är självklart suverän på svenska språket, gillar att leka med ord, är nyfiken, engagerad och positiv som person. Du har lätt för att samarbeta med både kunder, medarbetare och leverantörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *