Prestigelös

Dagens ansökan: Manpower

Vi söker dig som har erfarenhet från redaktionell textproduktion som gärna har erfarenhet från bransch- eller utbildningsorganisation och med intresse för modevärlden. Du kommer främst att arbeta med organisationens medlemstidning och skriva både reportage och redaktionell text. I tjänsten ingår att resa inom Sverige och arbetet kommer till och från att kräva arbetstid udda tider för att du ska kunna bevaka olika evenemang och möten.

Vem är du?
Du är en god skribent och har tidigare erfarenhet från textproduktion i tex kund- eller medlemstidning. Du är även professionellt utbildad med fokus på journalistik. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet från PR/lobbying samt gärna har ett etablerat kontaktnät inom media. Har du även själv fotat en del är det en fördel.

Som person är du prestigelös, flexibel och har en hög servicenivå. Du förstår hur det är att arbeta på det mindre kontoret där du kommer att ingå som del i ett team och tillsammans producera och utveckla organisationens information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *