Osökt

Dagens osökta: Kooperativet Tetra Ekonomiska Förening

Journalist söker assistent

Trött på att springa benen av dig i hemtjänsten, på krogen eller på sjukhus? Då garanterar jag dig ett assistentjobb som är utöver det vanliga.

Jag är en aktiv 40-årig kulturarbetare bosatt i Stockholms innerstad som är ryggmärgsskadad efter en olycka. Ditt jobb är att hjälpa mig med olika saker i mitt dagliga liv, både på arbetet och på fritiden. Det kan vara allt från personlig hygien, påklädning till matlagning och utföra ärenden. Även utlandsresor kan bli aktuella.

Som assistent hos mig är du anställd av kooperativet Tetra som jag driver tillsammans med två andra ryggmärgsskadade. Vi har startat Tetra för att kunna erbjuda våra assistenter bra villkor och vi driver företaget utan egna vinstintressen.

Jag söker dig som är runt 30 år, som är en uttalad ordningsmänniska och har förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Du har utpräglad servicekänsla, är pålitlig, flexibel och utrustad med en stor portion humor. Du har även lätt för att lära dig nya saker. Intresse för mat är ett stort plus och du ska behärska ABC i matlagning. Du är fri från allergier och ryggbesvär. Sjukvårdsutbildning är en merit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *