Kompetens: gillar att ha kul

Dagens ansökan: Aftonbladet

Aftonbladets nya bilaga Levande Historia har blivit en succé. Vi behöver nu förstärka redaktionen med en person som kan fungera som både layoutare och biträdande redaktör. Fördelningen mellan de båda rollerna kommer att vara cirka 50/50.

För att klara detta krävs mångårig vana av layout, gärna feature, samt mångårig erfarenhet av redaktionellt arbete med textredigering, gärna som redaktör.

Du som söker måste vara genuint intresserad av historia, ha kunskaper i ämnet och vara allmänbildad. Du måste även ha goda kunskaper i svenska språket och vara van vid att göra research samt att faktagranska och korrekturläsa texter. Eftersom du troligen också kommer att skriva kortare texter och vara ansvarig för vissa avdelningar i tidningen måste du dessutom vara en god skribent och ha god organisationsförmåga.

Vi värdesätter förmåga att kunna jobba självständigt, noggrant och under stress. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, och att du gillar att ha kul.

Ett svar till ”Kompetens: gillar att ha kul”

  1. […] nej: Aftonbladet Hej, tack för din ansökan till tjänsten på Levande Historia. Vi har nu gjort ett första urval […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *