Glada

Dagens nej: Sveriges Television AB, Myndigheten för tillgängliga medier, Mediehuset UNT och Sörmlands Media.

Hej igen Erik ,

Vi vill börja med att säga hur glada vi är för att Du vill vara med och bidra till att göra SVT ännu bättre. Du ska veta att vi värdesätter din tid och ditt engagemang och är väldigt tacksamma för din ansökan.

Vi har nu gått igenom ansökningarna och just den här gången har vi valt att gå vidare med andra kandidater till tjänsten som Nattreporter/löpredigerare till SVT Nyheter, vikarie till SVT.

Vår grundsyn på SVT är att alla har talang och vi uppskattar att du vill vara med och påverka vår väg framåt. Vi hoppas att du vill söka andra jobb hos oss längre fram, titta in på vår karriärsida och håll dig uppdaterad.

Vi vill även tipsa om att du kan skapa ett konto i vår kandidatportal – här kan du bland annat slå på aviseringar och få ett mejl såfort det dyker upp ett ledigt jobb inom ditt intresseområde. Det gör du här.

Hoppas vi hörs snart igen!

Med vänlig hälsning

***

Hej Erik,


Vi tackar för ditt visade intresse av rubricerad tjänst och för den tid du lagt ner på din ansökan. Vi vill meddela dig att tjänsten nu är tillsatt med annan sökande.

Du är varmt välkommen att söka andra tjänster hos oss som du finner intressanta och prenumerera gärna på lediga tjänster på vår hemsida under Lediga tjänster. Klicka på prenumerera 


Med vänlig hälsning,

***

Hej,

Tack för din ansökan till oss på UNT, vi är glada att du är intresserad av oss som arbetsplats. Vi har dock haft många kvalificerade kandidater och har tyvärr bestämt oss för att tillsätta den här tjänsten med en annan sökande. Vi tackar för ditt visade intresse och för den tid du lagt ner på din ansökan. Välkommen åter när vi har nya möjligheter att erbjuda.

***

Hej Erik!
Stort tack för din ansökan till tjänsten som reporter på Katrineholms-Kuriren. Tyvärr behöver vi den här gången meddela att vi valt att gå vidare med andra kandidater.
Håll gärna utkik på vår karriärsida och i våra kanaler för framtida lediga tjänster som skulle kunna vara intressanta för dig.
Lycka till i jakten på nya utmaningar.

Bästa hälsningar,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *