Gissa kunden

Dagens ansökan: Academic Work

Academic Work söker för kunds räkning en engagerad researcher. Vår kund producerar och levererar kvalitetstelevision till alla i Sverige och står för en fri, icke-kommersiell och icke-vinstdrivande medieverksamhet. Din roll som resarcher kommer att röra sig framförallt inom områdena samhälle, kultur, nöje och livsstilsfrågor.

Arbetsuppgifter:
Som researcher kommer du att hjäpa redaktörer och programledare med fakta och information för att underlätta deras arbete.

Du kommer t.ex. att jobba med
– att ta fram, analysera och sammanställa relevant bakgrundsinformation
– boka studiogäster

– läser en journalistutbildning, gärna med inriktning mot kultur
– har minst ett år kvar på dina studier
– har ett brett kontaktnät inom området populärkultur
– har erfarenhet av personresearch

Det är meriterande om du har erfarenhet av tv-produktioner.

Som person ska du ha lätt för att bygga förtroende, samarbeta och kommunicera, såväl internt som externt. Arbetet är självständigt och kräver god initiativförmåga. Arbetstempot är ofta högt varför du också bör vara stresstålig.

Start: Slutet augusti/ början september
Omfattning: Extra, vid behov
Arbetstider: Kl. 08.10-17.00
Plats: Umeå
Lön: Timlön
Referens: CS45115

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns goda chanser till fast anställning hos kund.

Som konsult på Academic Work är du snabbare, smartare och hungrigare. Eftersom vi tillsätter löpande vill vi därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!

Academic Work är Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och unga akademiker. Vi erbjuder extrajobb, konsultuppdrag och rekryteringar inom de flesta områden och branscher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *