Arbetsmarknaden

Dagens ansökan: Arbetsmarknaden

Är du en nyfiken och driven reporter?

Gillar du att bevaka det högaktuella ämnesområdet arbetsmarknad?

Då ska du söka jobb hos oss på tidningen Arbetsmarknaden!

En av våra duktiga reportrar har bytt jobb, så nu har vi en vakant tjänst som reporter alternativt reporter/redigerare.

Uppgifterna innebär att skriva både nyhetsartiklar, reportage och intervjuer inom arbetsmarknadsområdet med koppling till politik, ekonomi och utbildningsfrågor. Reporterjobbet kommer eventuellt att kombineras med kortare perioder av redigering.

Vi utgår ifrån att du som söker har journalistutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt erfarenhet som journalist varav tre år under de senaste fem åren. Erfarenhet som arbetsmarknadsreporter och utbildning i statskunskap och/eller ekonomi är meriterande. Kan du redigera och behärskar programmen Indesign, Photoshop och Illustrator är det också ett plus.

Vi strävar efter jämställdhet och ser därför gärna manliga sökande.

Arbetsmarknaden är en facktidning om arbetsmarknads- och rekryteringsfrågor och kommer ut sex gånger om året. Målgruppen är främst arbetsförmedlare men även coacher, arbetsmarknadens parter, politiker, specialister och studievägledare.

Arbetsmarknaden ges ut av Arbetsförmedlingen och upplagan är på 12 000 ex. Redaktionen består för närvarande av fem personer och vi arbetar enligt journalistiska principer. Tidningens artiklar publiceras även på webben www.arbetsmarknaden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *