Är begåvad med en stor portion humor

Dagens ansökan: Tidningen Solo

Vi söker dig som:

Är en driven och initiativrik skribent med flerårig erfarenhet av arbete på dags-, kvälls-, vecko- eller månadspress.

Är van vid att arbeta i högt tempo och producerar utan problem flera texter om dagen, både längre reportage och kortare notiser både i print och till webben.

Har god känsla för bild, färg och form och ser helheten i varje knäck. Du ska ha erfarenhet av att korrekturläsa och redigera frilansmaterial och du är skicklig på att skriva slagkraftiga rubriker, ingresser och bildtexter som lockar till läsning.

Har ett stort intresse för kommersiell populärkultur som kändisar, hälsa, skönhet, relationer och annat livsstilsmaterial.

Vågar ta ut svängarna, sticka ut hakan och vara kaxig i skrift om det krävs och du bjuder gärna på dig själv i de reportage du skriver.

Har stenkoll på målgruppen, kvinnor mellan 18 och 35 och deras vanor ifråga om aktuella snackisar, tv-serier, favoritkändisar, filmer osv.

Ser det som en självklarhet att tillsammans med chefredaktör och AD delta i både kortsiktig och långsiktig planering av SOLOs innehåll. Du är en idéspruta som bidrar med upplägg kring artiklar, artikelserier, reportage, bildjobb och annat innehåll.

Vill vara med och vidareutveckla SOLOs digitala närvaro. Du har erfarenhet av att arbeta med webb och vet hur man sökoptimerar och driver trafik från såväl sökmotorer som sociala medier till en sajt, oberoende av plattform. Du vet vilka typer av knäck som målgruppen är intresserad av och vilka knäck som klickas.

Har erfarenhet av att anlysera [sic!] och dra slutsatser av webbstatistik för att optimera innehållet i SOLOs digitala kanaler och ge besökarna relevant innehåll.

Älskar magasin och har god koll på tidskriftsmarknaden, i Sverige och internationellt.

Är begåvad med en stor portion humor som tar sig uttryck i det du skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *