Allt det bästa

Dagens nej: SVT Nyheter Västmanland och Fagersta-Posten

Hej igen Erik ,

Vi vill börja med att säga hur glada vi är för att Du vill vara med och bidra till att göra SVT ännu bättre. Du ska veta att vi värdesätter din tid och ditt engagemang och är väldigt tacksamma för din ansökan.

Vi har nu gått igenom ansökningarna och just den här gången har vi valt att gå vidare med andra kandidater till tjänsten som Reportervikarier till SVT Nyheter Västmanland till SVT.

Vår grundsyn på SVT är att alla har talang och vi uppskattar att du vill vara med och påverka vår väg framåt. Vi hoppas att du vill söka andra jobb hos oss längre fram, titta in på vår karriärsida och håll dig uppdaterad.

Vi vill även tipsa om att du kan skapa ett konto i vår kandidatportal – här kan du bland annat slå på aviseringar och få ett mejl såfort det dyker upp ett ledigt jobb inom ditt intresseområde. Det gör du här.

Hoppas vi hörs snart igen!

Med vänlig hälsning

**

Hej Erik

Vi vill börja med att tacka för den tid och engagemang som du lagt ner på att ansöka till Reporter till Fagersta-Posten.

Efter en noggrann genomgång av din ansökan har vi beslutat att gå vidare med andra kandidater. Det är många olika faktorer vi tittar på vid bedömning. Dels en generell kompetensmatchning med rollen, dels en bedömning om erfarenhet och tyvärr så går du inte vidare från urvalet den här gången. Om du har några frågor eller funderingar kring urvalet är du alltid välkommen att höra av dig.

Håll gärna utkik på vår karriärsida för att se om det dyker upp andra spännande tjänster som kan vara av intresse för dig! Jag kan också rekommendera att följa oss på LinkedIn och Instagram för att hålla dig uppdaterad.

Tack igen för ditt intresse och vi önskar dig allt det bästa i din framtida karriär.

Med vänlig hälsning,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *