Marita Ulvskog blev utskälld av Ryanairchef

Ryanair agerar hotfullt mot sina kritiker. Ryanairchefen Michael Hickey har skrikit åt Marita Ulvskog (S). ”Det reste sig upp en man i publiken som började skrika och gapa”, säger hon.

Samtliga utskottsordförande i Europaparlamentet har vänt sig till parlamentets talman och begärt att något görs för att komma till rätta med Ryanairs hotfulla uppträdande gentemot folkvalda politiker. Det rapporterar Sveriges Radio.

Marita Ulvskog (S), europaparlamentariker och ordförande i sysselsättningsutskottet, råkade själv ut för hotfullt uppträdande vid en utfrågning som EU-kommissionen anordnade i juni. Hon höll ett anförande när en man i publiken reste sig upp och började skrika och gapa.
– Det visade sig att det var Michael Hickey, en av de seniora medarbetarna till Ryanairs ägare. Han ville avbryta och tyckte att vi inte var korrekta i vår information, säger Marita Ulvskog till Sveriges Radio.

I förra veckan återkallade de danska facken sina stridsåtgärder mot Ryanair sedan flygbolaget stängt sina baser i Danmark. Därmed blir det inte heller några sympatiåtgärder från svenska fack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *