En kreativ person som inte räds utmaningar

Dagens ansökan: filmmagasinet Cinema

Vi söker en person som både är skicklig journalist med goda kunskaper inom bildhantering, och även har ett gediget intresse för film.

Filmmagasinet Cinema ger ut sitt första nummer i juni. Redaktionen har tidigare arbetat med tidskriften Allt om film, som nu får lämna plats för den nya och förbättrade publikationen. Förlaget It is media ger även ut tidskrifter inom arkitektur, design och mode. Lokalerna är centralt belägna mitt på stureplan i Stockholm.

Då Cinemas redaktör ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarie som ska arbeta tillsammans med chefredaktör Lotten Sundgren. Vikariatet börjar med en övergångsperiod på 3 veckor då du på halvtid tillsammans med nuvarande redaktör lär dig vad arbetet innebär, och sedan övergår det till en heltidstjänst under 6 månader.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon form av redaktionellt arbete, är utbildad journalist och att du är en kreativ person som inte räds utmaningar. Det är givetvis även nödvändigt att du har mycket goda filmkunskaper. Vikariatet börjar 10 augusti och tjänsten ska tillsättas innan 3 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *